Dinamov trener se požalio na suđenje: ‘Ne znam zašto imamo četvrtog suca kada ne vidi tu situaciju…’

Zagreb, 18.10.2019 - Utakmica 12. kola Prve HNL Gorica - Dinamo. Na fotografiji Nenad Bjelica. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Poslije 4:2 pobjede Dinama protiv Gorice u 12. kolu Prve HNL oglasili su se treneri dviju momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dinamo je bio brutalno efikasan u ovoj utakmici, od prva četiri udarca u okvir postigao je četiri gola. Ne bih zato rekao da Gorica ima kompleks od Dinama, već Dinamo ima kvalitetu da svaku šansu ili polušansu realizira. Nama ostaje raditi dalje i nadati se da će biti bolje u sljedećim utakmicama”, rekao je Sergej Jakirović, koji kvalitetu Dinama vidi kao ključni razlog ovako lošeg raspleta po njegovu momčad, pišu Sportske novosti.

Trenera Nenada Bjelicu zabrinula je ozljeda metatarzalne kosti Sandra Kulenovića, te pomalo razljutio drugi žuti za Dinu Perića za kojeg smatra da nije bio.

” Zasluženo smo pobijedili jer smo bili bolji. premda je Gorica bila više nego ozbiljan suparnik. Da su zabili možda bi utakmica otišla u drugom pravcu, tako da s obzirom na okolnosti, ozljede, povratke s reprezentativnih okupljnja i ostalo moram biti zadovoljan. Ovdje nikome neće biti lako do bodova, a mi se sada pripremamo za Šahtar”, rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kod Kulenovića je i prije metatarzalna kost bila problematična, a mislim da je nešto puklo, pa ćemo vjerojatno morati ga poslati na operaciju da se brzo to riješi. Petkovića u subotu očekujem na treningu kao i Livakovića i nadam se da će biti na raspolaganju za utorak”, istaknuo je.

“Nismo mi ti koji plačemo, već pokušavamo biti bolji i nismo se nikada na nešto žalili kada je suđenje u pitanju. Ovdje svi plaču i onda se mijenja kriterij suđenja, a ne znam zašto imamo četvrtog suca kada ne vidi situaciju kod Perićevog crvenog. I kod prvog gola bila je simulacija Čabraje, a nama Šitum dobije karton. Ipak, na kraju ćete vidjeti Dinamo na vrhu jer imamo dovoljno kvalitete da budemo bolji od svih unatoč nekim greškama”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.