Dinamova utakmica istine ove sezone u Ligi prvaka: Uz pomoć 30 000 navijača do pobjede, BBB pripremaju i iznenađenje…

Foto: fah

Nogometaši Dinama večeras od 21 sat na rasprodanom Maksimiru dočekuju Atalantu iz Bergama u prvom kolu Lige prvaka. Zanimanje za utakmicu je veliku i stadion će biti pun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Atalante dolaze autobusima, osobnim automobilima, zrakoplovom…

Kad smo već kod Lige prvaka na Maksimiru će Atalanta debitirati u najjačoj nogometnoj klupskoj ligi na svijetu, utakmicu će izravno prenositi HTV na svom drugom programu. Naime, Hrvatska televizija ima pravo prijenosa jedne utakmice Lige prvaka kada se igra srijedom.

Uz veliki broj Dinamovih navijača recimo kako se očekuje i oko 3000 navijača Atalente, naime, kolona od oko 40 autobusa dolazi u glavni hrvatski grad, a ima, dakako, i onih koji će doći osobnim automobilima ili zrakoplovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad krene oluja sa Sjevera…

Bad Blue Boysi napunit će Sjever, odakle će igrači Dinama imati vjerojatno i najglasniju podršku, navijači Dinama pripremaju i jedno iznenađenje, zanimljivu koreografiju. Podsjetimo, od prošle koreografije koja je pripremljena na Dinamovom Sjeveru prošlo je deset godina, bilo je to 20. kolovoza 2009. godine kada je Dinamo deklasirao Hearts sa 4:0.

Uoči utakmice Dinamo je dao navijačima i jasne upute, naime, ulazi stadiona na dan utakmice, dakle, danas, bit će otvoreni od 19 sati, dva sata prije početka susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Pozivamo navijače da dođu što ranije da izbjegnu veliku gužvu te da na vrijeme zauzmu svoje mjesto na tribini.

Od 20:00h na terenu stadiona Maksimir kreće zabavni program uz DINAMO FAN TV kada su na rasporedu zanimljivi razgovori i gosti koje će gledatelji moći pratiti na semaforu. Pozivamo zato sve navijačice i navijače da već od 20 sati budu na svojim mjestima na tribinama.

Ovim putem dodatno molimo sve navijače, a posebno navijače na tribini Istok da poštuju raspored sjedenja na tribini, da sjede na mjestima ispisanim na njihovim ulaznicama te da ostave prolaze i stepenice prohodnima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fan zona Svetice

Za navijače Dinama i zagrijavanje uoči utakmice Lige prvaka otvaramo fan zonu Svetice – glazba, zabava, ugostiteljska ponuda.

Fan zona će biti otvorena na dan utakmice od 17:00 do 23:30h.

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabranjeni predmeti:

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje,  opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30cm te sa šiljatim vrhom.

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

Predmeti koji su dozvoljeni:

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo.

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.