Dinamovac Adrian Šemper među 10 najboljih mladih golmana svijeta: U budućnosti će braniti za Hrvatsku!

Foto: fah

Pomalo iznenađujuće vijesti stižu za mladog Dinamovog golmana Adriana Šempera. Iznenađujuće ponajprije zato što one dolaze nakon nekoliko slabijih utakmica za što sasvim sigurno nije samo Šemper kriv. Naime, 18-godišnji dospio je na popis britanskog Mirrora koji je sastavio popis od 40 najboljih mladih nogometaša, a popis je započeo s 10 golmana. Na popisu se našao i Šemper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Adrian Šemper igrao je za Hrvatsku za sve uzraste od U-15 do U-19, a za njega je Chelsea ovog ljeta nudio 3.5 miiljuna eura. Dinamo ga je odlučio zadržati i sada mu je prvi golman. Zaigrao je i u Ligi prvaka. Očekuje se kako bi Šemper trebao u budućnosti braniti i za A vrstu Hrvatske“, navodi se ispod fotografije Adriana Šempera. Iz ovog se vidi kako je članak pisan nešto ranije jer Šemper u ovom trenutku nije prvi golman Dinama. Novi Dinamov trener Ivajlo Petev odlučio je dati prednost drugom Dinamovom talentiranom vrataru.

Foto: Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

Tekst Mirrora ukrašen je naslovom “Najtalentiraniji tinejdžeri na svijetu – 10 golmana sa sirovim sastojcima potrebnim za penjanje na vrh”.

Osim Dinamovog golmana tu su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Fabrizio Alastra (19), Talijan, član Palerma na posudbi u trećeligašu Materi
– Bingourou Kamara (19), Francuz, član drugoligaša Toursa
– Bartlomiej Dragowski (19), Poljak, član Fiorentine
– Vanja Milinković-Savić (19), Srbin, član Lechije Gdansk
– Gianluigi Donnarumma (17), Talijan, član Milana
– Mike Svilar (17), Belgijac, član Anderlechta
– Alex Meret (19), Talijan, član Udinesea na posudbi u SPAL-u
– Alban Lafont (17), Francuz, član Toulousea
– Paul Bernardoni (19), Francuz, član Bordeauxa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.