Dinamovi prvotimci: Sretni smo i ponosni jer smo ostvarili cilj, ali nećemo stati

Foto: fah

Nakon vikenda u kojem je Dinamo osigurao novi, ukupno 35. naslov prvaka u klupskoj povijesti, na Maksimiru je održan “media day”. Dinamovi prvotimci Martin Baturina, Petar Sučić, Takuya Ogiwara i Ivan Nevistić govorili su o emocijama nakon matematički osigurane titule i osvrnuli se na kompletnu sezonu, a istovremeno su najavili novi derbi s Rijekom, ovog puta u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa koja je na rasporedu na Maksimiru u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako sam sretan, i ja i cijela ekipa, stožer, ali nećemo se zadovoljiti – idemo po Kup. Igra se na gol u gostima, malo je sad čudno to pravilo, ali nema alibija. Idemo pobijediti. Definitivno je sad lakše, atmosfera je dobra, ali svi znamo da u Dinamu nema opuštanja. Rijeka je jako dobar protivnik, dugo nismo imali ovako zanimljivo prvenstvo. Imam jako visoko mišljenje o momčadi Rijeke, rekao je Baturina koji je sljedećim odgovorom dao naslutiti da zasad ostaje na Maksimiru: – Ovaj naslov je posebno drag jer su se probudili, dobro nas podržavali, zato je slađi. Nadam se da će tako nastaviti i sljedeće sezone, bolje igramo, hvala navijačima.

– Sretni smo i ponosni na sve u klubu jer znamo što smo prošli u ovoj sezoni, bilo je puno uspona i padova. Nema riječi kojima mogu opisati koliko smo sretni, rekao je Sučić pa dodao: – Nismo pretjerano slavili jer znamo da nas čeka finale Kupa i dvije izuzetno teške utakmice. Bit će zahtjevno finale. Došao si naravno do kraja i sad imaš priliku osvojiti Kup. Kako oni, tako i mi. Imamo još snage. Dosta nas je ljudi otpisalo puno ranije, ali pokazali smo mentalnu snagu i iskustvo, naši iskusni igrači i navijači odveli su nas do naslova. Ne treba nas zavaravati loš niz Rijeke. Igra se na dvije utakmice. Domaćini smo u prvoj i nema opuštanja.

– Drago mi je što sam inozemnu karijeru počeo u ovako velikom europskom klubu. Došao sam u polusezoni. Bilo je teških trenutaka, ali drago mi je da smo uspjeli sve prebroditi i osvojiti naslov, istaknuo je Ogiwara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Glavni cilj smo ostvarili, da budemo prvi. Još je jedna bitna utakmica ispred nas. Mislim da ćemo se dobro pripremiti. Nemamo pritisak kao u prvenstvu i trebamo sad uživati. Pjaca i Pašalić će biti najopasniji. Prema naprijed Rijeka ima kvalitetu, ali puno toga će se nas pitati. Kad smo pravi, teško da nas itko može pobijediti. Rijeka će biti motivirana, očekuje nas nabrijana atmosfera, ali to su utakmice u kojima treba uživati, zaključio je Nevistić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.