Dinamu samo bod iz Šibenika

Šibenik,3.04.2021 - Utakmica 27. kola Prve HNL Šibenik - Dinamo. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

U susretu 27. kola Prve HNL Šibenik i Dinamo su na Šubićevcu igrali 1-1. Dinamo je poveo golom Majera (70), a izjednačio je Mesa (77).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik i Dinamo su na Šubićevcu odigrali ravnopravan dvoboj s podjednakim brojem izglednih prilika, tako da je podjela bodova bila zaslužena.

Oba gola postignuta su nakon odlično izvedenih slobodnih udaraca, Dinamo je poveo u 70. minuti kada je Majer izravno iz slobodnog udarca s 20-ak metara pogodio sam gornji desni kut Rogićevih vrata. Šibenik je uzvratio samo sedam minuta kasnije, pokušaj s gotovo 30 metara zatresao je okvir gola, a na odbijenu loptu najbolje je reagirao Mesa i pogodio nebranjenu mrežu jer se Livaković nije stigao pridići.

Dinamo se i s ovim bodom vratio na vrh ljestvice poravnavši se s Osijekom, koji je ranije u subotu s 2-0 svladao Istru 1961, oba sastava sada imaju po 61 bod s tim da je Dinamo odigrao susret manje, dok je Šibenik šesti s 27 bodova, dva više od sedmog Slavena Belupa, a sedam više od posljednje Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.