U Dinamu kao tržnici: Odlaze Pjaca, Rog, tko će ostati?

Foto: fah

U Dinamu je posljednjih dana kao na tržnici, kao na zagrebačkom Dolcu ujutro. Govori se, naravno, o pomalo sretnoj pobjedi u Skopju protiv Vardara u 2. pretkolu Lige prvaka, govori se i o divljanju srpskih huligana u glavnom gradu Makedonije te kraj Niša kada je nekolicina njih napala hrvatske navijače pri povratku iz Makedonije, no, glavna tema ipak je trgovina. Uglavnom se prodaje, i to ono najbolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Pjaca već je danima na izlaznim vratima, čas je Juventus, čas je Milan u prednosti, novac koji je u igri neugodno je spominjati, prosječnom građaninu je to nezamisliva svota. Ipak, prije od Pjace iz Dinama mogao bi otići još jedan Dinamov dragulj, još jedan od junaka hrvatske pobjede na Europskom prvenstvu u Francuskoj protiv Španjolske, Marko Rog. Navodno je pitanje dana kada će Rog napustiti Maksimir i preseliti se u Napoli. Tako bi hrvatska kolonija u Seriji A bila još brojnija.

Pregovori su navodno trajali intenzivno, ali kratko, spominje se cifra od 12 do 14 milijuna eura, što je desetak milijuna manje nego kada je u pitanju Pjaca. Nije poznato hoće li se transfer realizirati prije uzvratne utakmice Dinamo-Vardar, no, jedno je sigurno Dinamo bez Pjace i Roga neće biti ista momčad, momčad istih ambicija.

Iako su naši klubovi prisiljeni prodavati kako bi preživjeli činjenica je da zbog toga trpe ambicije, što je šteta s obzirom da je Dinamo napokon uspio sastaviti jednu dobru momčad, koja može daleko, čak i u Europi. Može se od prodaje dobro živjeti, no, ne može se napredovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.