Dino Rađa se oprostio od prijatelja: ”Adio legendo”

Foto: Facebook

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac, Dino Rađa, na Facebooku se oprostio od prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Adio legendo.

Uđeš u dvoranu punu ka šipak. 3-4 iljade svita a ti vidiš samo jednog. Očale ka dna od boce, dere se cilo vrime, vriđa suce, beštima, maše rukama i ne prestaje cilu utakmicu. Ja umiren od smija. Pitan koji je ovo. A ne znaš? To ti je Verunica. Najpoznatiji navijač Zadra i još poznatiji ribar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako smo se mi družili godinu dana, a da nikad kavu nismo popili. Samo san se smija njegovin pi*darijama, a on (nadan se) gušta u mojoj igri. Tamo negdi prid ovu u*ranu 2020-u zove mene Hege i kaže da je Verunica teško bolestan i da bi popija kavu. Nađemo se na pumpi na autoputu. Smijali se uru vrimena. Prepričavali događaje tu godinu dana i dogovorili se da će on doć u prvi red na promociju mog filma, a da ću ja doć u njega na specijalni rižot s plodovima mora.

I onda se umiša ovi u*rani virus, odgodija prikazivanje i moj Enzi nije stiga pogledat film. Bolest je bila jača. Zato stari moj večeras u 9 uri ću samo za tebe pustit na kompjuteru pa ti lipo sam u miru baci oko. Samo mi se nemoj javljat da ne po*eren gaće od straja. Počivaj u miru.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.