Dio navijača na društvenim mrežama žestoko reagirao na ispoljavanje nezadovoljstva Ivana Rakitića, traže odlazak trenera Barcelone

Foto: Twitter

Kako smo već pisali nogometaši Valencije svladali su u finalu Kupa kralja favoriziranu Barcelonu 2:1 i tako zaustavili Barcu na putu do dvostruke krune. Finale se igralo na stadionu Benito Villamarin u Sevilli.  Valenciju su do prednosti od 2-0 u prvom poluvremenu doveli Gameiro (21) i Rodrigo (33), a u nastavku je Messi (73) uspio samo smanjiti na konačnih 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Barcelonu je do 76. minute igrao Ivan Rakitić, nakon čega je zamijenjen. Umjesto hrvatskog igrača u igru je ušao mladi Alena. Rakitić je burno reagirao nakon izmjene te je bijes zbog odluke trenera iskalio na bočicama s vodom. Uz Rakitića nezadovoljni su bili i navijači Barcelone.

Naime, na društvenim mrežama navijači traže odlazak Ivana Rakitića, ali i trenera Ernesta Valverdea. Naime, za Rakitića smatraju da je bio jedan od najlošijih igrača finala Kupa kralja. Očito se ponovno sve lomi na Rakitiću, ispada kako je Rakitić dežurni krivac za sve Barcine posrtaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.