(VIDEO) Bayernovi navijači skandirali ime hrvatskog stručnjaka, Kovač poručio: ‘Bez vas to ne bi bilo moguće’

Foto: Twitter

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač osvojio je dvostruku krunu u Njemačkoj ove sezone s Bayernom iz Muenchena, nakon što je prije tjedan dana proslavio naslov prvaka u subotu je stigao do trofeja i u Kupu. Bayern je u finalu igranom na Olimpijskom stadionu u Berlinu svladao RB Leipzig sa 3-0 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ostajem li ili odlazim? To je sad sekundarno pitanje, nije to sad najvažnije! Važno je da smo osvojili još jedan trofej i sad je vrijeme slavlja. A o svemu ćemo drugom razgovarati sutra ili prekosutra”, poručio je Kovač nakon utakmice dok se s tribina orilo “Niko Kovač, Niko Kovač”.

Niko je preko megafona zahvalio navijačima na potpori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.