Direktor Lokomotive: ”Sammir je neprijeporna klasa, njegovo znanje valjda nikome nije upitno”

Foto: fah

Bivši nogometaš Dinama, hrvatski Brazilac i bivši hrvatski reprezentativac, Sammir, odigrao je sjajnih pola sata u dresu Lokomotive u polufinalu Kupa Hrvatske. Naime, Lokomotiva je pobijedila Slaven Belupo 3:1 u polufinalu i izborila povijesno finale, Sammir je ušao u 66. minuti susreta te s dvije asistencije poveo Lokomotivu prema finalu.  Hrvatski Brazilac podsjetio je na svoje najbolje dane u Dinamu, kada je na njegovim krilima Dinamo slomio Villarreal na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven nije imao odgovor na sjajne poteze nesumnjivog znalca, igrača savršene tehnike. Svojom igrom u polufinalu Sammir je opravdao svoj dolazak u Lokomotivu. Direktor Lokomotive Božidar Šikić jasno je to i kazao: ”Bilo je dosta protivnika kad smo dovodili Sammira. Ljudi svašta pričaju, o nogometu može svatko pričati, ali 99 posto tih koji pričaju po šankovima, nemaju pojma o nogometu! Radim svoj posao, a teren pokazuje radim li ga dobro ili ne”, rekao je Šikić i istaknuo:

”Sammir je neprijeporna klasa, u Lokomotivi se osjeća odlično, pronašao se na Kajzerici, zadovoljan je i posvećen nogometu. A kad je tako, onda i dobro igra, jer njegovo znanje valjda nikome nije upitno. I nije njegova veličina samo u ove dvije asistencije, nego uopće u spoznaji da je s nama! Inicijator je dobrog raspoloženja u svlačionici, donosi samopouzdanje momčadi. Nadalje, imamo niz mladih igrača koji na svakom treningu profitiraju vježbajući sa Sammirom. Savjetuje ih, ukazuje im na pogreške, ti mladići upijaju njegove poteze, uče od njega. A sve su to potankosti koje su jako važne za ozbiljan klub, svaki Sammirov trening dobitak je za ovu momčad”, poručio je Šikić, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.