Dirljiv Rakitićev oproštaj od Inieste: ‘Moj kapetan, moj suigrač, moj prijatelj’

Foto: fah

Ivan Rakitić četiri je godine boravio u svlačionici s Andresom Iniestom. Iniesta je danas otkrio kako će na kraju sezone poslije 22 godine, te 16 u prvoj momčadi, napustiti katalonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom igre u Barceloni je osvojio 31 trofej, zatim četiri Lige prvaka, a s reprezentacijom Španjolske bio je najbolji na Europskim prvenstvima 2008. i 2012., te je bio i prvak svijeta u Južnoj Africi 2010. godine.

“Hvala na svemu. Moj kapetan, moj suigrač, moj prijatelj. Uživajmo u vremenu koje imamo. Sretno tebi i tvojoj obitelji u novom izazovu. Veliki zagrljaj”, oprostio se Ivan Rakitić na društvenim mrežama od suigrača.

Iniesta nije još uvijek otkrio gdje će nastaviti svoju karijeru, više će se znati na samom kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.