Dobre vijesti za Dinamo: Sigali ipak neće morati na operaciju koljena!

Foto: GNK Dinamo

Tijekom prvenstvene utakmice na Maksimiru Dinamo – Slaven Belupo Dinamovac Leonardo Sigali nezgodno je doskočio na nogu te je na medicinskom vozilu napustio teren. Strahovalo se od ozbiljne ozljede, no, detaljni pregledi su pokazali da argentinski nogometaš ipak neće trebati ići na operaciju koljena, što je za službenu Dinamovu web stranicu potvrdio liječnik prve momčadi Ivica Smodek:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obavili smo sve preglede i nakon magnetske rezonance pokazalo se da nije indiciran operativni zahvat. To su svakako odlične vijesti za Sigalija i za sve nas. On će krenuti na fizikalnu terapiju i krećemo odmah s njegovom rehabilitacijom. Jedno će vrijeme hodati na štakama da ne opterećuje tu nogu i optimistični smo u vezi brzog procesa oporavka.”

Dobru vijest za Dinamo prokomentirao je i trener Ivajlo Petev:

” Ovo su svakako dobre vijesti i daju nam vjeru i optimizam iako je s ozljedama uvijek riskantno. Drago nam je svima što se nije dogodila ona najgora moguća opcija i nadamo se da će Sigali brzo biti ponovno s nama.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.