Dobro plaćeni, porazi učestali: Ante Tomić i košarkaši Barcelone novčano kažnjeni zbog loših rezultata

Foto: fah

Košarkaški klub Barcelona kaznit će s 5.000 eura svoje igrače, uključujući i hrvatskog centra Antu Tomića, zbog loših nastupa u posljednjim utakmicama, izvijestili su u petak španjolski mediji pozivajući se na klupske izvore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona u petak dočekuje turski Galatasaray u 22. kolu Eurolige, a u posljednja dva nastupa doživjela je poraze od Žalgirisa i Bilbaa te se nalazi tek na 11. mjestu s učinkom 8-13, uz tri pobjede manje od osmoplasiranog Anadolu Efesa koji drži posljednje mjesto što vodi u doigravanje.

Barcelona ne briljira ni u španjolskom prvenstvu u kojem s učinkom 13-5 zauzima četvrto mjesto. Ove sezone je katalonska momčad odigrala 41 utakmicu, a poražena je u njih 19.

Novčana kazna je igračima izrečena u dogovoru uprave s trenerom Georgiosom Bartzokasom, koji se također mora odreći 5.000 eura od svoje plaće, navode španjolska javna televizija RTVE i sportski dnevnik Mundo Deportivo. Ozlijeđeni igrači platit će pak nešto manji iznos. Kao jedan od glavnih razloga slabijih rezultata dosad se navodio veliki broj ozlijeđenih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je interna tema pa nemamo ništa za komentirati”, rekao je Hini klupski glasnogovornik Carles Cascante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.