Đoković i Nadal novu sezonu otvaraju 2. veljače

epa08736139 Winner Rafael Nadal of Spain (R) and runner-up Novak Djokovic of Serbia pose with their trophies after their men’s final match during the French Open tennis tournament at Roland ​Garros in Paris, France, 11 October 2020. EPA/YOAN VALAT

Prvi i drugi tenisač svijeta Novak Đoković i Rafael Nadal započet će novu sezonu 2. veljače kad će predvoditi Srbiju i Španjolsku ATP kupu koji prethodi Australian Open.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelj naslova Srbija, koju predvodi prošlogodišnji osvajač Australian Opena Đoković, krenut će u obranu naslova protiv Kanade u Rod Laver Areni u dnevnom terminu, a igrat će i protiv Njemačke u grupnoj fazi natjecanja.Nadal će na početku predvoditi Španjolsku protiv domaćina Australije, a suparnik Rusije će biti Argentina.

Plasman u polufinale, 5. veljače, osigurat će prvoplasirane reprezentacije iz četiri grupe. Finale je na rasporedu u subotu, 6. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.