Đoković i Isner izborili polufinale Miamija

Novak Đoković i John Isner priključili su se Andyju Murrayju i Tomašu Berdychu kao polufinalisti ATP turnira u Miamiju, nakon što je Đoković svladao Davida Ferrera sa 7-5, 7-5, a Isner bolji bio od Nishikorija sa 6-4, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je zaostao 4:1 u prvom setu, no onda je proigrao i uzeo je šest od sljedećih sedam gemova. U drugoj dionici srpski tenisač je poveo 3:1, da bi Ferrer kod zaostatka 5:4, kad je Đoković servirao za meč, izborio izjednačenje na 5:5. No prvi nositelj odmah je uzvratio breakom i pobijedio.

“Morao sam sve ostaviti na terenu, boriti se za svaki poen, jer on ništa ne daruje. No, kad sam dolazio na teren znao sam da će biti tako. On je veliki borac, puno trči i uvijek tjera suparnika na dodatni napor”, nahvalio je Đoković slavljenika Ferrera.

Halep namučila Serenu Williams

Kod žena, Serena Williams je u teškoj borbi na kraju pobijedila treću nositeljicu sa 6:2, 4:6 i 7:5 za finale u kojem je čeka Španjolka Carla Suarez Navarro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prvog seta izgledalo je da će sedmerostruka pobjednica Miamija Williams lako proći Halep, ali onda se polufinale pretvorilo u 128-minutnu bitku.

Halep je zadnja igračica koja je pobijedila Serenu, ali ovaj put ipak je Amerikanka došla do pobjede

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.