Đoković komentirao svoju izjavu o cijepljenju: ‘Svatko od nas treba biti otvorenog uma i napraviti svoje istraživanje’

epa08178270 Novak Djokovic of Serbia reacts after winning his men's singles semifinal match against Roger Federer of Switzerland at the Australian Open Grand Slam tennis tournament in Melbourne, Australia, 30 January 2020. EPA/LYNN BO BO

Novak Đoković izazvao je niz reakcija nakon što je rekao kako u vezi s čitavom pandemijom postoji određena doza cenzure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osobno se protivim cijepljenju i ne bih želio da me neko prisiljava na cjepivo kako bih mogao putovati. Ali ako to postane obvezno, što će se dogoditi? Morat ću donijeti odluku”, priča Đoković.

To je još jednom komentirao u Instagram razgovoru sa suprugom Jelenom.

“Ovo je jako zanimljivo, ne bih ništa govorio jer vidim da se i danas provlači kroz medije nešto što sam rekao prije nekoliko dana što je kontroverzno. Ne želim reći nešto što bi netko mogao protumačiti na način da govorim protiv njega. Svatko od nas treba biti otvorenog uma i napraviti svoje istraživanje. Moramo biti svjesni da je istina negdje između. Ako pratimo jednu stranu informacija, to nas teško može učiniti realnim i objektivnima”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.