Đoković lovi Samprasa: ‘Borna Ćorić je veliki borac i moj veliki prijatelj’

Foto: fah

Kako smo već pisali hrvatski tenisač Borna Ćorić poražen je u 2. kolu ATP turnira u Beču, svladao ga je trenutno prvi tenisač svijeta Novak Đoković. Inače, bio je ovo četvrti susret Đokovića i Ćorića, sva četiri je meča dobio srpski tenisač, i sva četiri bez izgubljenog seta. Večeras je Đoković slavio rezultatom 7:6 (11), 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski tenisač bio je ravnopravan protivnik prvom tenisaču svijeta, barem u prvom setu, priznao je to i sam Đoković.

“Borna je veliki borac i moj veliki prijatelj. Imamo sličan stil. On je danas odlično servirao, posebno u prvom setu i bilo mu je jako teško oduzeti servis. Tie-break je odlučio meč kao i u ponedjeljak”, rekao je Đoković, koji će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika iz susreta Poljaka Huberta Hurkacza i Talijana Lorenza Sonega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Novak Đoković osvoji turnir u Beču po šesti puta će u karijeri sezonu završiti na prvom mjestu ATP ljestvice, time će se izjednačiti na čelu ljestvice s legendarnim Amerikancem Peteom Samprasom, koji je bio skoro pa nedodirljiv devedesetih, poglavito u Wimbledonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.