Dolazite gledati Hrvatsku u finalu Davis Cupa: Ovo morate znati!

Foto: fah

Sutra počinje finale Davis Cupa u kojem se Hrvatska bori za svoj drugi naslov protiv Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će prvi na teren izaći Marin Čilić i Federico Delbonis od 14 sati, a zatim Ivo Karlović i Juan Martin Del Potro. U subotu od 14 sati igraju parovi, a i prvi nedjeljni meč počinje u isto vrijeme.

Inače, u Zagreb stiže više od 2000 argentinskih navijača, a dolazak je najavila i svjetska nogometna legenda Diego Armando Mdavisaradona.

Hrvatski teniski savez je dan uoči početka finalnih mečeva objavio važne upute za sve koji planiraju doći u Arenu. Priopćenje prenosimo u cjelosti: :

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi navijači, u ime Hrvatskog teniskog saveza i hrvatske Davis Cup reprezentacije zahvaljujemo Vam na odličnoj potpori u dosadašnjem dijelu natjecanja.

Zbog obaveznih pregleda i kontrole ulaska u dvoranu Arena Zagreb molimo sve navijače i posjetitelje da dođu na vrijeme, a najkasnije dva sata prije početka naznačenog na ulaznicama, kako bi mogli pravovremeno ući u dvoranu te izbjeći gužve uoči samog početka Davis Cup natjecanja. Također, molimo vas da na ulazima pratite upute redarske službe te da u dvorani sjedite na svojim mjestima, označenima na vašim ulaznicama.

Obzirom na sigurnosnu prosudbu i pravila razdvajanja gostujućih i domaćih navijača, navijači reprezentacije Argentine su smješteni u zasebnom dijelu dvorane te će im ulazak u dvoranu s navijačkim obilježjima reprezentacije Argentine biti omogućen isključivo za gostujući sektor. Navijačima koji prekrše uvjete prodaje ulaznica neće biti omogućen ulazak u dvoranu i ulaznice će biti poništene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijače i posjetitelje ovim putem molimo za fer i korektno navijanje i ponašanje, odnosno da u dvorani slušaju upute organizatora i redarske službe”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.