Domagoj Vida u idealnoj postavi turskog prvenstva: ‘Privilegija je biti u ovoj grupi’

Foto: Instagram

Hrvatski stoper Domagoj Vida uvršten je u najbolju momčad turskog prvenstva u kojem je u 34 utakmice za Bešiktaš postigao tri pogotka i jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Počašćen sam i zahvalan što sam izabran u najboljih 11 turskog prvenstva. Velika hvala mojim suigračima u klubu, trenerima i navijačima, ovo je i nagrada za njih. Čestitam ostalim odabranim igračima, prava je privilegija biti u ovoj sjajnoj grupi”, napisao je Vida na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I am honored and thankful to be chosen for the Turkish #superlig First XI ?? Big thanks to my @besiktas teammates, coaches and fans – this is a reward for them as well ⚫⚪ Congratulations to the other selected players, it’s a real privilege to be in this great group ???? #bestXI #firstteam #superlig #keepworking⁣ ⁣ Türkiye #süperlig yılın 11’ine seçildiğim için gururlu ve minnettarım ?? @besiktas takım arkadaşlarıma, hocalarıma ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler – bu ödül aynı zamanda onların ⚫⚪ Seçilen diğer oyunculara da tebrikler, bu harika grubun içinde olmak gerçek bir ayrıcalık???? #bestXI #firstteam #superlig #keepworking

Objavu dijeli Domagoj Vida (@domagojvida)


U zadnjoj liniji društvo mu prave Hasan Ali, Epureanu i Gökhan dok su ispred njih u središnjici terena Emre i Dorukhan. Napadački orijentirani veznjaci su Trezeguet, Ljajić i Višća, a u vrhu napada je Burak Yilmaz. Mert Günok je na vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.