Donosimo raspored Rijeke i Dinama do kraja prvenstva

Foto: fah

Rijeka je u susretu 30. kola SuperSport HNL-a pobijedila Istru u Puli 2:0 i vratila se na pet bodova prednosti ispred Dinama, koji ima i utakmicu manje. Dinamo pak čeka zaostali dvoboj s Varaždinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Rijeka do kraja prvenstva ide u goste kod Lokomotive, Varaždina i Osijeka, a doma čeka Goricu, Dinamo i Slaven u zadnjem kolu. Dinamo do kraja sezone kod kuće igra s Varaždinom, Osijekom i Rudešom, dok u goste ide Lokomotivi, Varaždinu, Rijeci i Slavenu.

Po svemu sudeći presudnom bi se mogla pokazati utakmica 33. kola, u kojoj Rijeka dočekuje Dinamo u derbiju koji bi mogao odlučiti ukupnog pobjednika. Sada obje momčadi imaju sve u svojim rukama i obje mogu biti prvaci, a matematički najjednostavniji scenarij za svaku od njih da dođe do titule je da pobijedi u svakoj svojoj preostaloj utakmici.

Ukoliko dva kluba na kraju budu bodovno izjednačena, Dinamo će biti prvak zbog boljeg međusobnog omjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.