Ivanković nakon debija: Imamo za čime žaliti

Foto: fah

– Velika pobjeda u jako važnom trenutku, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić nakon pobjede 2:1 nad Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je igrana pred praznim tribinama Poljuda.

– Nogomet se igra zbog gledatelja. Danas smo, nažalost, igrali nogomet, naravno za bodove, ali nije bilo one potpune radosti. Mislim da smo u utakmicu ušli zaista hrabro, da smo taktički to dobro odradili, da smo radili visoki pritisak kad god je to bilo moguće. Tako da prvo poluvrijeme zaista nismo patili zbog ničega, ali smo zbog te jedne pogreške primili gol. Drugo poluvrijeme smo opet ušli dobro i naravno da je tu malo ponestalo snage, onda je Hajduk napravio promjene, koristio više te međuprostore. Tu smo radili višak, ali hvala Bogu, još jedan naš mladi dečko, Franko Kolić, je pokazao zaista danas svoje kvalitete. Spasio je zapravo praktički pri kraju, na kraju utakmice od izjednačenja. Zapravo on nas je baš spasio, dvije bravurozne obrane. Čestitam njemu, čestitam svim dečkima i pozdravljam i naše navijače koji nažalost nisu danas mogli biti s nama, dodao je Zekić.

Jure Ivanković koji je u ponedjeljak preuzeo prvu momčad Hajduka od bivšeg trenera Mislava Karoglana, danas je debitirao pred praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imamo za čime žaliti. Jednostavno nismo navikli biti u ovakvim situacijama i s ovoliko poraza. Dosta smo psihološki potreseni nakon svega ovoga što se događalo i prazni jer ta borba za naslov je nešto što smo imali kao cilj zacrtano. Kad se to uništilo, taj cilj, jednostavno nismo nakon toga pronašli pravu formulu. Ova današnja utakmica je bila s dosta neforsiranih pogrešaka, s dosta poklonjenih lopti Osijeku u prvom poluvremenu. Nije ugodna situacija, dolazi vrlo brzo utakmica u Koprivnici, sada je situacija da vidimo tko ima karakter i tko je za Hajduk, a tko ne, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.