Sopić: Tri boda su tu, ali nismo bili dobri

Foto: fah

U posljednjem susretu 30. kola SuperSport HNL-a Rijeka je na stadionu Aldo Drosina u Puli pobijedila Istru 1961 2:0 i ponovo ima pet bodova više od Dinama, no Modri imaju i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rijeke Željko Sopić nakon utakmice je bio zadovoljan novim bodovima u borbi za titulu, no nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

– Nimalo laka pobjeda. Ne mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom, prelabavo smo ušli na agresiju Istre. Bili smo jako loši, to treba reći, neke stvari smo promijenili, drugo poluvrijeme je izgledalo nešto bolje. Zabili smo drugi gol i uspjeli riješiti utakmicu. Sve u svemu, teško izvojevana pobjeda, ali tri boda se pišu. Dečkima skidam kapu, ostavili su zadnji atom snage na terenu, rekao je Sopić nakon utakmice za MAXtv.

Toni Fruk zabio je za vodstvo Rijeke u 30. minuti, a konačnih 2:0 postavio je Bruno Goda u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne treba se skrivati iza rezultata, treba reći da nismo bili dobri. U prvom poluvremenu nedostajalo nam je viteštva. Čestitam igračima Istre na jako dobroj utakmici, izašli su hrabro. Uspjeli smo na Pjacinu kvalitetu povesti 1:0, ali ne treba se sramiti reći, ova Rijeka nije dobro igrala prvo poluvrijeme.

O atmosferi na stadionu

– Atmosfera je bila super, žao mi je što nije bila otvorena istočna tribina, da dođu navijači, nije bitno čiji, od Rijeke ili Istre. Da se danas otvorila istočna tribina, vjerujem da bi bila puna.

U sljedećem kolu Rijeka na Rujevici dočekuje Goricu. U dvoboju neće biti Lindona Selahija koji je protiv Istre dobio treći žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mi imamo jako puno igrača sa dva žuta kartona, rekli smo da se nećemo “čistiti”, kako dođe dođe. Selahi je dobio treći žuti, imamo druge igrače koji nam stoje na raspolaganju.

Rijeka ima pet bodova prednosti pred Dinamom koji zaostatak može smanjiti u srijedu kada ga očekuje zaostali dvoboj iz 5. kola protiv Varaždina na Maksimiru.

– Svaka čast Dinamu, ali mi ne gledamo Dinamo, ova Rijeka gleda samo sebe, dodao je Sopić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.