Kako je došlo do suradnje Ančića i Đokovića?

Foto: snimka zaslona

Novak Đoković nazvao je Marija Ančića prošlog tjedna i zamolio ga da pronađe način da mu se stavi na raspolaganje na Wimbledonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Istina, već sam imao isplaniran dolazak u Wimbledon, ali tek u drugom tjednu turnira, kada sam trebao biti stručni komentator BBC-ja i usto igrati na turniru veterana”, priča Ančić za Sportske novosti.

No, nije suradnja ništa čudno kad se zna da su prijatelji koji su već pomagali jedan drugome.

Karijera investicijskog bankara u Credit Suisseu na prvom je mjestu, pa će tjedan u kojem stiže pomoći Đokoviću biti na godišnjem odmoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On zna što sam sve prošao i zna da imam dosta iskustva. Zna i da sam jednom nogom u tenisu, odnosno da pratim sve, bez obzira na sve obaveze koje imam na Wall Streetu”, ističe.

“Mario je jedan od mojih najbliskijih prijatelja s Toura. Uvijek je bio divan prema meni i strašno je pametan tip. Uvijek smo se neizmjerno poštovali i presretan sam da će biti sa mnom u Wimbledonu”, rekao je Đoković.

“Andre će sa mnom biti uglavnom na većim turnirima i tražili smo nekoga tko bi možda češće mogao biti sa mnom ili mi biti partner za treninge u vrijeme dok ne igram turnire. Ančić je tu bio savršen izbor. Bio mi je na vrhu liste, a i Agassi se s time složio”, rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja nisam tako jednostavan tip. Imam određene kriterije i ne treba mi samo netko tko će putovati sa mnom i trenirati me. Moraju se uklopiti u vrijednosti koje ja poštujem i koje su mi važne. Ne samo u sportu, nego i u životu, općenito. Mario i Andre su ti tipovi i neizmjerno sam zahvalan što ih imam”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.