Dr. sc. Peternel o povijesnom finalu Wimbledona: ‘Tko je najbolji tenisač svijeta svih vremena; Đokovića bi trebalo biti sram na to i pomisliti’

Foto: fah

Novak Đoković nakon maratona u pet setova (  7-6 (5), 1-6, 7-6 (4), 4-6, 13-12 (3). ) svladao je u finalu Wimbledona 37-godišnjeg Švicarca Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U većem dijelu meča Švicarac je bio bolji, međutim, u ključnim trenucima Đoković je pokazao zavidnu mentalnu snagu, a imao je, dakako, i dosta, dosta sreće, s obzirom na činjenicu da je najbolji tenisač svijeta svih vremena, propustio dvije meč lopte.

Tijek samog epskog finala Wimbledona, pravog klasika na londonskoj travi, komentirao je i dr.sc. Igor Peternel, koji je na svom Facebook profilu usmjerio svoj komentar ka tragu onih koji su u dilemi tko je najbolji tenisač svijeta svih vremena, Federer ili Đoković.

”Najbolji su mi ovi koji se pitaju je li Đoković najbolji svih vremena ili Federer. Đokovića bi trebalo biti sram na to i pomisliti ako frajeru od skoro 40 u ćetiri seta ne može uzeti Break”, napisao je na Facebook profilu dr. sc. Peternel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak Đoković je pobijedio, u sjajnom meču, i to je činjenica, i to je sportska povijest, no, Đoković je gotovo šest godina mlađi od igrača koji će za nekoliko dana napuniti 38 godina, a koji je u većini maratonskog dvoboja izgledao kao bolji protivnik.  Jedno je sigurno, tko god voli tenis u finalu dva teniska diva mogao je uživati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.