Drago Ćosić na novom poslu: Od komentatora HRT-a do mjesta uz Linu Červara

Foto: Snimka zaslona

Nakon uspješno odrađenog prvog kruga hrvatska rukometna reprezentacija preselila se iz Graza u Beč. Naime, izabranici Line Červara u Beču će igrati drugu fazu Eura, prva utakmica na rasporedu je već sutra protiv domaćina Austrije. Očekuje se da će Hrvatska i u Beču imati veliku podršku navijača…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U predahu nakon prvog kruga i prve utakmice druge faze Eura dogodila se jedna zanimljiva situacija, naime, naši su reprezentativci željeli isprobati podlogu u Areni, no, nisu izašli na teren jer im je javljeno da neće trenirati u 11 nego u 17 sati. Kao objašnjenje navedena je pogreška u organizaciji EHF-a. Izbornik Lino Červar, kako smo već pisali, u međuvremenu se obratio novinarima te komentirao dolazak Ilije Brozovića umjesto Marina Marića:

‘On dolazi u natjecateljskom dijelu, igrao je na pripremama. Ništa se novog ne bi trebalo dogoditi, borben je igrač koji može igrati u dva pravca”,  kazao je hrvatski izbornik Lino Červar.  Mnogi su primijetili da je u tom trenutku s Červarom bio i bivši sportski komentator HRT-a, Drago Ćosić, koji se od komentatorskog mjesta na navodno javnoj televiziji oprostio nakon finala Svjetskog prvenstva u nogometu 2018. godine. Naime Ćosić danas radi u odnosima s javnošću rukometnog saveza. Bivši HRT-ov komentator je nakon Červarova obraćanja povukao je izbornika i napomenuo da mora dati još jednu izjavu, prenosi Večernji list.

Foto: Snimka zaslona

Tako se Drago Ćosić od komentatora na navodno javnoj televiziji prometnuo u čovjeka zaduženog za povlačenje za rukav rukometnog izbornika, već sad legendarnog Line Červara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli Drago Ćosić dobio je otkaz na HRT-u nakon finala SP-a u Rusiji Hrvatska – Francuska 2018. godine zbog navodne preprodaje ulaznica za moskovski finale. Nakon toga je pokrenuo svoju tvrtku preko koje je vanjski suradnik Hrvatskog rukometnog saveza, a s HRT-om je na sudu. Presudi li sud u njegovu korist, HTV bi ga morao vratiti na posao. Drago Ćosić ne želi izlaziti s izjavama u javnost već po savjetu odvjetnika u tišini čeka odluku suda.

Svojedobno je Ćosiću kao komentatoru HRT-a smetalo čak i to kada su navijači na utakmici hrvatske reprezentacije skandirali ”u boj, u boj za narod svoj…”, no, to je već neka druga tema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.