Dražen Ladić poručuje: ”Prošlo je dosta vremena od Rusije i vrijeme je da reagiramo”

Foto: snimka zaslona

Dražen Ladić bio je samo jedna od ličnosti koje su uveličale 100. obljetnicu Zagrebačkog nogometnog saveza. Ladić je pristigao kao predstavnik reprezentacije, a s reporterom Nove TV razgovarao je o važnim kvalifikacijskim utakmicama protiv Slovačke i Azerbajdžana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Mi zaista moramo u sljedećim kolima napraviti sve kako bi riješili utakmice u svoju korist, kako ponovno ne bi dolazili u neizvjesnost oko plasmana u drugi krug. Što se tiče samog kruga kandidata, nismo u najboljoj poziciji iz raznih razloga, ali nema ni prostora ni vremena za nikakvo kukanje”, kazao je Ladić u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Znamo kakva je situacija u skupini. Hrvatska si sigurno ne smije dozvoliti nikakav poraz, ali opet ima prostora za određeno taktiziranje. Ide li Hrvatska možda po bod u Slovačkoj pa onda s pobjedom u Azerbejdžanu uzeti četiri boda u ovom ciklusu ili ide po maksimalnih šest bodova?

”Iako ima još dosta utakmica do kraja kvalifikacija, definitivno budite uvjereni da nećemo ići s nikakvim taktiziranjem što se bodovne računice tiče. Naravno da nam je cilj uzeti svih šest bodova, a bili bi zadovoljni s četiri, jer bi ostali konkurentni.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je nakon Svjetskog prvenstva odigrala četiri utakmice u gostima. Ostvarila je jedan remi i tri poraza. Postoji li možda problem gostujućih utakmica?

”Neminovno je da nakon takvog uspjeha kao što je bila Rusija dolazi do malog pada. To je normalno da svaki pojedinac ima jednu određenu dozu zadovoljstva. Samim time to više nije naboj kao za Svjetsko prvenstvo. Međutim, sada je već prošlo dosta vremena i vrijeme je da zaista maksimalnu koncentraciju posvetimo nadolazećim utakmicama”, izjavio je Ladić.

Što se tiče same momčadi, nema dokapetana Ivana Rakitića, ozlijeđen je i Mateo Kovačić. Hoćete li nam možda otkriti tko je najbliži da upadne u prvih 11?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Pa ja ni sam to ne znam, tako da nemam što otkrivati. Mislim da ni Zlatko još nije odlučio koji sastav ili koja bi osoba to bila. Napravit ćemo još analize protivnika pa će se shodno tome odrediti sastav”, zaključio je bivši hrvatski vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.