Drmić o propuštenoj šansi: Lopta mi pada nekako čudno…

Foto: snimka zaslona

Napadač Dinama Josip Drmić imao je najbolju priliku da vrati svoju momčad u igru protiv Salzburga, no njegov udarac obranio je vratar domaćih. Uz tu priliku, kasnije je i zabio, no taj gol je poništen zbog zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Detalji što nedostaju na najvišem nivou, danas smo to osjetili. Kad pogriješiš, to je dovoljno, jedan penal je dovoljan. Poslije smo malo riskirali, imao sam tu jednu veliku šansu, iako je bila za mene malo teška. Malo je bila iznenadna, došao sam u tu situaciju, golman se baca, lopta mi pada nekako čudno, htio sam samo završiti, ali nije bilo dovoljno dobro, vrhunski je obrani. Poslije to zaleđe, to su centimetri, nemam pojma, a možda sam i pola metra bio u zaleđu, rekao je Drmić nakon utakmice te dodao:

– Doznali smo da se može protiv njih. Dobili smo taj osjećaj, učinili smo dosta, ali moramo raditi i dobro se pripremiti. Kod nas doma će biti totalno drugačije.

Stoper Dino Perić se također osvrnuo na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odigrali smo dobru utakmicu, oni su imali jednu ili dvije šanse, kao i mi, a oni su svoju iskoristili. Ovo je veliko natjecanje u kojoj se i najmanja pogreška kažnjava, a to su oni napravili danas.

Ostaje žal za bodovima…

– Imali smo dvije mrtve šanse u drugom poluvremenu, ne znam koliko je bilo zaleđe. Mislim da smo izgledali kvalitetno svih 90 minuta, bit će u tih 90 minuta rupa. Ostaje žal za bodovima, ali ima još tri utakmice do kraja, rekao je Perić te ustvrdio da nije ništa gotovo i na Maksimiru se mogu pobjeđivati velike ekipe.

– Znali smo da igraju visoki presing, da ćemo u većini slučajeva imati igrača na leđima. Odigrali su dobru utakmicu, znali smo da su agresivni. Mi smo jednostavno samo trebali iskoristiti svoje situacije, a nismo. istaknuo je Luka Ivanušec nakon utakmice te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osjetili smo da možemo igrati protiv njih, da nije tolika razlika između nas i njih. Tako da jedva čekamo tu u Zagrebu.

Naravno da si nezadovoljan s porazom, kazao je napadač Dinama Bruno Petković.

– Sigurno da smo mogli više. Prvo ja osobno, a onda i cijela ekipa. Dojam koji sam ja dobio, nisu iskreno ekipa koja je bolja, mislim da su podjednaki kao mi. Siguran sam da ćemo u uzvratu biti pripremljeniji i da ćemo moći puno više pokazati, istaknuo je Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i da su igrači Salzburga mladi, agresivni i potentni.

– Imamo dosta vremena da analiziramo i siguran sam da će biti bolje u drugoj utakmici. Jedva čekamo 4. kolo. To je jedna od pozitivnih stvari u nogometu, da imate priliku za par dana ispraviti sve ono što ste loše napravili. Sigurno da ćemo biti iskusniji za ovu utakmicu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.