Dubrovnik domaćin svjetskog prvenstva novinara tenisača

trener
Foto: Thinkstock

Ovogodišnje svjetsko tenisko prvenstvo za novinare održat će se u Dubrovniku od 1. do 5. listopada u organizaciji Teniskog kluba Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se očekuje, na njemu će sudjelovati nešto manje od stotinu novinara tenisača iz dvadesetak zemalja.

Natjecanja će se održati na igralištima TK Dubrovnik u pojedinačnim kategorijama kao i u kategorijama parova.

Do sada su na svjetskim prvenstvima najviše uspjeha imali novinari iz Italije, Austrije i Njemačke, a Hrvatska se do sada iskazala organizacijom tog događaja 1997. godine na Braču i 2006. godine u Tučepima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su članovi AITJ-a, međunarodnog udruženja novinara tenisača, koje je osnovano još 1978. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.