(VIDEO) EuroBasket: Potencijalni protivnik Hrvatske u osmini finala, Rusija, rutinski protiv Velike Britanije, Aleksej Šved zabio 30 koševa

Foto: Twitter

U prvoj utakmici posljednjeg, 5. kola skupine D na EuroBasketu košarkaša Rusija je u Istanbulu svladala Veliku Britaniju sa 82-70.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusiju je do četvrte pobjede u skupini predvodio Aleksej Šved sa 30 koševa, dok je kod Velike Britanije, koja je EuroBasket završila s pet poraza, najefikasniji bio Dan Clark sa 21 poenom.

Iako je natjecanje u skupini okončala s omjerom 4-1, Rusija još uvijek može natjecanje u skupini okončati na prvom, drugom ili trećem mjestu, a to ovisi o tome kako će završiti preostale dvije utakmice, od 16.15 igraju Belgija – Srbija, a od 19.45 Turska – Latvija. Ako pobijede Srbija i Latvija, tada će Rusija završiti kao treća i biti suparnik Hrvatske u osmini finala u nedjelju, ako pobijede Srbija i Turska ili Belgija i Turska, tada će Rusija biti pobjednik skupine, a u slučaju pobjeda Belgije i Latvije, tada će Rusija završiti na drugom mjestu u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.