Duplo veća plaća: Belgijski veznjak Kevin de Bruyne dogovorio potpis novog petogodišnjeg ugovora

Foto: fah

Iako ga ugovor sa Manchester Cityjem veže do ljeta 2021. godine, belgijski veznjak Kevin de Bruyne (26) dogovorio je potpisivanje novog petogodišnjeg ugovora, objavili su utorak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Bruyne je u Manchester City stigao u ljeto 2015. godine iz Wolfsburga u transferu vrijednom 75 milijuna eura. De Bruyne je odmah postao jedan od ključnih igrača momčadi, a posebno je dobar ove sezone, u Premier ligi upisao je šest golova i osam asistencija.

“Ovdje sam sretan i nije mi ni na kraj pameti da idem bilo kamo”, kazao je De Bruyne za koje su zainteresirani Barcelona i Real Madrid.

De Bruyne bi po novom ugovoru trebao imati skoro duplo veću plaću, odnosno 11,3 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.