Duvnjak pričao o Mandžukiću i Modriću

Foto: fah

Hrvatska reprezentacija ugostit će večeras Slovačku u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je to za službene internetske stranice Hrvatskog nogometnog saveza najavio kapetan rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak.

“Uvjeren sam da će ozračje na stadionu u Gradskom vrtu, kao i obično, biti fantastično. Ljudi su se zaželjeli dobrog sporta i nogometa”, siguran je Duvnjak koji je, kako se navodi, u dobrim prijateljskim odnosima s Mariom Mandžukićem.

“S Mariom sam odličan prijatelj, po slavonskoj liniji, kulenskoj, ha, ha, ha… Spajaju nas kulen i kulenova seka, ha, ha, ha… Šalim se malo, Mario je veliki nogometaš i čovjek. U kontaktu sam, naravno, i s ostalim nogometnim reprezentativcima, općenito gledajući, mi hrvatski sportaši smo jako povezani i to je nešto predivno. Uvijek smo jedni drugima velika podrška”, objasnio je Duvnjak i potom otkrio nekadašnje nogometne idole, a onda i igrače kojima se danas najviše divi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam odmalena sportski tip, a i dandanas volim sport, na mom se televizoru vrte samo sportski programi. Najdraži nogometaš u mladosti… Pravi Ronaldo! Od hrvatskih nogometaša ne bih nikog izdvajao, iako redovito gledam utakmice, a od malih nogu sam navijač Liverpoola. Najbolji nogometaš svih vremena? Uvijek ista pitanja, ha, ha, ha… Svako vrijeme nosi svoje, novije razdoblje su u svakom slučaju obilježili Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, oni sui ti koji odskaču. Drago mi je, međutim, da se Luka Modrić uspio ubaciti između ta dva genijalca i prekinuti njihovu dominaciju.”

Otkrio je i kakav je nogometaš.

“A joj, mene bi vjerojatno stavili na gol, ha, ha, ha… Mi u Kielu svaki dan na zagrijavanju igramo nogomet tako da… Imam boljih i lošijih dana, ali, objektivno, najmanje smetam na golu, ha, ha, ha… Među hrvatskim rukometnim reprezentativcima ima dobrih nogometaša, Luka Cindrić je najbolji, on je u mladosti i trenirao nogomet, ali izdvojio bih i Zlatka Horvata”, zaključio je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.