Dvoboj za naslov prvaka: Zanimljivo je da i jedni i drugi odlučuju o sebi

Foto: fah

– Dinamo je u pravo vrijeme zabio drugi gol i onda je automatski Istra nestala u drugom poluvremenu, kao da nije došla na teren. Dinamo je to onda riješio na način kako inače rješava sa slabijim protivnicima. Zabio je dva brza gola, Istra je imala nekoliko dobrih situacija, ali zaslužena pobjeda Dinama. Zapad je dočekao lijepo vrijeme da ne mora kisnuti, fantastičan dan za Dinamo, rekao je Tomislav Ivković u emisiji Stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je neporažen deset utakmica zaredom u HNL-u, zaostaje za vodećom Rijekom pet bodova, a ima utakmicu manje.

– Uvijek sam pričao, kad se kritizirao Jakirovića, da je Dinamo u tri natjecanja, Europi, prvenstvu i Kupu. Sad je u igri za titulu i u finalu Kupa. Znam samo jednog princa s Neretve, ali ukoliko se Jakiroviću posreći da uzme duplu krunu, onda će on biti sljedeći princ Neretve.

Borba za naslov vodit će se između Dinama i Rijeke, koja se s pobjedom u Jadranskom derbiju, odmaknula deset bodova od splitske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Rijeka je dobila strahovito važnu utakmicu, sad im je i Dinamo bio u glavi. Jednog su se suparnika, pod navodnicima, riješili. Međutim, Dinamo je sad najopasniji. Zanimljivo je da i jedni i drugi odlučuju u sebi. Moći će pokazati što znaju i mogu. Tko dobije sve utakmice, taj je prvi. Tko će manje kiksati… Mislim da će sljedeća tri kola, do utakmice Rijeke i Dinama, ili usmjeriti u jednom smjeru ili će se čekati sve do kraja o odluci tko će biti prvak, dodao je Ivković.

Derbi Rijeke i Dinama igra se petog svibnja na Rujevici, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.