Dvojica Dinamovih igrača još nisu potpisala smanjenje ugovora: Evo koji je razlog

Zagreb, 17.9.2018 - Svečano potpisivanje ugovora s novim sponzorom GNK Dinamo - Auto kućom Jesenović. Ugovor su potpisali Augustin Jesenović, prokurist Auto kuće Jesenović i Igor Kodžoman, predsjednik Uprave GNK Dinamo. Na slici Dani Olmo, Amer Gojak, Arijan Ademi, Mario Gavranović i Izet Hajrović. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Dinamo je nedavno objavio kako su svi igrači pristali na smanjenje ugovora, ali zanimljivo je kako dvojica igrača nisu potpisala aneks ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportske novosti pišu kako je cijela momčad potpisala smanjenje plaće osim Amera Gojaka i Izeta Hajrovića.

Kod Gojaka je navodno sve to samo formalnost. Prvo je bio 14 dana u samoizolaciji po povratku iz Sarajeva, a sad se čeka da stigne njegov otac Ahmet, koji se brine o karijeri svojeg sina i trebao bi biti kod potpisivanja ugovora.

Kod Hajrovića je problem jer i reprezentativac BiH želi promijeniti klub, a Dinamo mu je poručio da mu neće raditi nikakve probleme. No ponuda za Hajrovića nema pa igrač još čeka s potpisom smanjenja ugovora jer mu je u pregovorima s eventualnim novim klubom važna svaka stavka iz aktualnog ugovora. Tako navode kako su odnosi s Hajrovićem u klubu dobri i nema nikakvih neslaganja te bi sve trebalo biti riješeno uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.