Eden Hazard o dolasku u Real: “Razgovarao sam s Lukom Modrićem i odlučio’

epa07869260 Real Madrid's players (L-R) Marcelo, Luka Modric, Sergio Ramos and Eden Hazard pose for the media with their awards after been elected at FIFA's FIFPro World XI, before the Spanish LaLiga match between Real Madrid and CA Osasuna at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 25 September 2019. EPA/JuanJo Martin

Eden Hazard gostovao je na klupskoj televiziji u Realu gdje je govorio o brojnim temama, pa tako i o dolasku u Kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako je prije odlaska iz Londona razgovarao s Thibautom Courtoisom i Florentinom Perezom, ali i s Lukom Modrićem.

“Oduvijek sam sanjao igrati za Real, najveći i najbolji klub na svijetu. Moja odluka je pala nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Rekao sam si: ‘Sad moram u Real'”, kaže Hazard.

“Tada to nije bilo moguće pa sam proveo još godinu dana u Chelseaju i učinio svoj odlazak lakšim. Klub me razumio i pustio ne radeći mi probleme”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utjecaj na njegovu odluku imao je i Luka Modrić.

” Razgovarao sam i s Lukom Modrićem i nakon toga sam odmah stekao dojam da me svi žele vidjeti tamo”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.