Edin Džeko: ‘Sudac nije imao hrabrosti suditi penal protiv Barcelone’

Foto: fah

Roma je poražena kod Barcelone, a napadač Bosne i Hercegovine Edin Džeko smatra kako je Roma zakinuta za jedanaesterac nakon što je srušen u kaznenom prostoru na početku utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da je dosuđen penal na meni u prvim minutama utakmice, sve bi bilo drugačije”, kaže Džeko.

“Sudac nije imao hrabrosti suditi penal protiv Barcelone na Camp Nouu, zaslužili smo biti ovdje i mora nas tretirati jednako”, smatra Dežko.

“Od prve minute pokušali smo igrati na uobičajen način, s visokim presingom, čak i ako znamo da je Barca tako snažna momčad. Šteta zbog poraza, 4:1 izgleda vrlo loše. Gotovo su tri pogotka bili autogolovi. Barcelona je jača momčad, to svi znamo, 3:1 za njih bi bilo fer, ali kad radite greške, Barca vas kažnjava”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.