El Clasico: Real vodi 2:0 na poluvremenu, Modrić sjajno dirigira igrom Kraljevskog kluba

Foto: Twitter

U tijeku je jedan od najvećih nogometnih derbija u Europi, naime, od 21 sat u ”dvorištu” Kraljevskog kluba s centra su krenui Real Madrid i Barcelona. Nakon prvih 45 minuta, ukjučujući i sudačku nadoknadu, Real dominira te predvođen Lukom Modrićem vodi 2:0. Golove za Real zabili su Karim Benzema i Toni Kroos. Posebno je atraktivan gol bio francuskog igrača, gol kojim je Real došao u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je to 30. kola španjolske lige, a tko pobjedi bit će u odličnoj prilici s Atletico Madridom boriti se za prvo mjesto i naslov prvaka. Trenutno vodeći Atletico bježi Barceloni jedan bod, a Realu tri boda.

Real Madrid:

Courtois – Mendy, Nacho, Militao, Vasquez – Kroos, Casemiro, Modrić – Vinicius, Benzema, Valverde

Barcelona:

Ter Stegen – Mingueza, Araujo, Lenglet – Dest, Busquets, De Jong, Alba – Messi, Pedri – Dembele

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.