EL: Rangers prošao, asistencija Barišića, pogodak Čopa

epa08860486 Maxime Lestienne (C) of Liege celebrates with teammates after scoring the 1-0 lead during the UEFA Europa League group D soccer match between Glasgow Rangers and Standard Liege in Glasgow, Britain, 03 December 2020. EPA/Jane Barlow / POOL

Nakon susreta petog kola Europske lige ukupno 18 klubova je osiguralo plasman u 16-inu finala, a među njima je i hrvatski prvak Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ri Rangers je u ogledu skupine D pobijedio Standard sa 3-2 premda su gosti vodili 1-0 i 2-1. Borna Barišić je upisao asistenciju za domaći sastav, dok je Duje Čop zabio za goste.

 

Benfica je rutinski odradila posao protiv Lech Poznanja pobijedivši sa 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica i Rangers imaju po 11 bodova, a Lech i Standard po tri boda.

Roma je s 3:1 svladala Young Boyse i osigurala prvo mjesto u skupini. Arsenal je s uvjerljivih 4:1 pobijedio Rapid Beč te će također u šesnaestinu finala kao prvoplasirana momčad u grupi.

U skupina C dalje idu Bayer Leverkusen i praška Slavija, a u zadnjem kolu će u međusobnom susretu odrediti pobjednika skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Bayer i Slavija sa po 12 bodova, dok Nica i Hapoel imaju po tri boda.

Iz skupine E natjecanje nastavljaju Granada i PSV.

Nizozemci su u Španjolskoj pobijedili Granadu sa 1-0, dok je u drugom susretu Omonia iznenadila PAOK pobijedivši sa 2-1 i tako izbacila Grke iz igre za prolaz. Antonio Čolak nije igrao za grčki sastav.
Granada ima 10, PSV devet, PAOK pet, a Omonia bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.