Rožman: ‘Senzacionalan i veliki bod za naš klub’

Foto: fah

Rijeka je osvojila prvi bod u skupini F Europske lige odigravši 2:2 na gostovanju kod Real Sociedada. Rijeka je pružila odličnu predstavu, vodila je 1:0 i 2:1, ali nije uspjela obraniti vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitke igračima, veliki bod. Svjesni smo gdje smo igrali, bili smo na svom maksimumu, imali smo i sreće, ali nije lako zabiti vodećoj momčadi La Lige dva gola. Jedan senzacionalan i veliki bod za naš klub. Jako smo sretni, možda smo i u prijašnjim utakmicama zaslužili bod. Vjerujte mi da smo iznimno sretni, rekao je trener Rijeke Simon Rožman.

Stjepan Lončar složio se s trenerom i čestitao suigračima na osvojenom bodu.

– Borbena i dobra utakmica. Krvavo smo radili svih 90 minuta i nagrađeni smo bodom. Sreća da je završilo 2:2, no mogli smo i pobijediti. Zadovoljni smo bodom, rezultat nam puno znači za samopouzdanje, rekao je strijelac jednog pogotka Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mi smo mlada momčad koja igra u, za mene, skupini Lige prvaka. Skidam kapu igračima, ljudi ne znaju kakve su to razlike u svemu. Za mene jako veliki bod i za samopouzdanje i za dalje, za razvoj ekipe. Kad dobiješ neku potvrdu kao ovo, to je za nas veliko veselje. Velika stvar je uzeti bod protiv prvoplasirane momčadi La Lige, ponovio je važnost osvajanja boda trener Rožman, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.