Elias Kolega iznenađen zbog degradiranja Gipsa: ‘To je sramota’

Foto: Snimka zaslona

Vijest da Ante Kostelić više nije u kategoriji vrhunskog trenera, šokirala je Hrvatsku. Naime, kako se kasnije doznalo – mjesečna plaća za vrhunskog trenera je, prema propisu HOO-a za 2018. godinu, 20.000 kuna, a Gips je spušten među vrsne trenere, koji dobivaju 13.000 kuna. U istoj se kategoriji nalaze i izbornik rukometaša Lino Červar, tenisača Željko Krajan…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je sramota, što drugo reći. Da Ante Kostelić više nije u kategoriji vrhunskog trenera, čovjek koji je zaslužan za sjajne rezultate”, rekao je Elias Kolega za 24sata.

Kostelić je trener njemu i njegovom bratu Samuelu. Ostao je bez trenerske naknade koju je dobivao na osnovi nevjerojatne uspješnosti – kod treniranja svoje djece, Ivice i Janice.

Nema više status vrhunskog trenrea jer braća Samuel i Elias Kolega, koji sve ozbiljnije kroče na svjetsku skijašku scenu, još su daleko od olimpijske medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.