Emery: Protiv Dinama prikazali smo najbolju igru

epa09128638 Villarreal's head coach Unai Emery reacts during the Spanish LaLiga soccer match between Villarreal CF and CA Osasuna at Estadio La Ceramica stadium, in Vila-real, eastern Spain, 11 April 2021. EPA/Domenech Castello

Villarrealov trener Unai Emery rekao je nakon pobjede nad Dinamom od 2:1 kako je njegova momčad prikazala svoju najbolju igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odigrali smo dobro, prikazali svoju najbolju igru individualno i momčadski. Ozbiljno smo pristupili utakmici poštujući Dinamo. Bili smo svjesni da je Dinamo dinamična i talentirana ekipa pa nismo špekulirali kako bi se mogla odvijati utakmica nego smo ušli u nju kako bi smo opet pobijedili,” izjavio je Emery nakon utakmice.

“Ideja je bila biti strpljiv i kontinuirano dezaktivirati Dinamovu igru. Zato smo ih stiskali agresivno, nastojali smo onemogućiti njihovu igru. Bili smo totalno ozbiljni,” napomenuo je Emery.

“U drugom dijelu smo održali istu liniju, igrali smo na isti način onemogućavajući im da se vrate. Istina je da su imali priliku za gol u 50. minuti (Majer). Imao je Dinamo još neke svoje prilike, ali imali smo ih i mi. Znali smo da imaju iskustva u preokretima no nismo im dopustili da ga ostvare”, izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo sada priliku preskočiti tu prepreku polufinala i to protiv Arsenala što će biti teško. Čekamo to kao nešto jedinstveno. Dat ću sve od sebe da razbijemo tu barijeru i zato ćemo maksmilano trenirati, šteta što nas publika neće gledati u tom pokušaju”, rekao je Emery.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.