Emotivna Vekić: ‘Borila sam se kao lavica’

Foto: snimka zaslona

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u osminu finala olimpijskog turnira u Tokiju nakon što je u susretu 2. kola pobijedila treću tenisačicu svijeta Bjeloruskinju Arinu Sabalenke sa 6-4, 3-6, 7-6 (3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Da, ponosna i na jučerašnji i na današnji meč. Aryna ove godine igra najbolji tenis ikada,treća je na svijetu i nije je lako pobijediti, čak je i vodila u trećem setu. Ali borila sam kao lavica i nakraju pobijedila, kazala je Donna, koja je u dva meča u Tokiju provela skoro pet i pol sati po užarenom suncu i nesnosnim uvjetima.
– Ma to je čak i dobro za mene. Falilo mi je treninga nakon operacije koljena, pa dobro iskorištavama svu satnicu ovdje. Ove pobjede će mi dati dosta samopouzdanja za sljedeće mečeve. Koljeno? Vidjet ćemo….to je nešto što ću morati balansirati sljedećih par mjeseci. Sve je u redu sa koljenom, ali sve je još svježe nakon operacije…Imam dobar tim sa mnom i vjerojatno će biti sve od redu, kazala je Donna i pritom skoro briznula u plač.

U borbi za četvrtfinale igrat će s Ribakinom.

– Nismo nikad igrale, a niti trenirale, tako da je ne znam. Napravit ćemo analizu i spremiti se, kazale je Osječanka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.