Engleski mediji: Kako je došlo do toga da je Gvardiol postao jedan od najboljih napadača?

epa11332804 Timothy Castagne of Fulham (C) in action against Josko Gvardiol of Manchester City (L) during the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester City in London, Britain, 11 May 2024. EPA/DAVID CLIFF EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, 'live' services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Manchester City pobijedio je Fulham 4:0 na gostovanju u 37. kolu Premier lige, a dvostruki strijelac na susretu bio je hrvatski reprezentativac i bočni igrač Joško Gvardiol. Stoga ga mediji s razlogom spominju u pozitivnom tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gvardiol je nezasitan po pitanju golova, ima ih više u Premier ligi od Jacka Grealisha i Jeremyja Dokua. Također, odlično je povezivao obranu i napad”, piše Goal uz ocjenu 9.

“Što se, zaboga, dogodilo Gvardiolu? Sada ima pet golova u posljednjih sedam utakmica. Prvi na Craven Cottageu zabio je poput Roberta Lewandowskog kada je bio u najboljoj formi”, piše 90min.

> Gvardiol zabio dva gola, navijači Cityja u deliriju!

“Kako je došlo do toga da je Gvardiol postao jedan od najboljih napadača? Sada ima pet golova u sedam utakmica, a prvi protiv Fulhama mu je jedan od najboljih dosad – fantastična akcija s De Bruyneom, krasan dodir i mirna završnica na koju bi i Erling Haaland bio ponosan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni drugi nije loš jer je dobro spustio visoku loptu i provukao je pored Bernda Lena. Gvardiol je prepustio izvođenje penala Julianu Alvarezu, bio je dovoljno skroman da odbije priliku postati prvi branič u povijesti Premier lige koji je postigao hat-trick”, piše Manchester City News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.