Englezi hvale Gvardiola: Bio je ključan igrač na oba kraja terena

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol zabio je prvi gol za svoj Manchester City, koji je s 2:0 u gostima pobijedio Nottingham Forrest i približio se na bod vodećem Arsenalu, koji ima utakmicu više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni je postigao pogodak za vodstvo “Građana” u 32. minuti glavom na ubacivanje De Bruynea iz kornera na prvu stativu.

Cijelu utakmicu odigrao je na lijevom boku i po ocjenama SofaScorea (8,3) bio je najbolji igrač utakmice.

> Gvardiol zabio novi gol – evo što je izjavio nakon njega
Hvale ga i drugi “otočki” mediji.

– Zabio je ključni pogodak u prvom poluvremenu i imao dvije važne intervencije na početku oba poluvremena. Bio je dobra ofenzivna opcija na lijevoj strani, piše portal Manchester World uz ocjenu osam od 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kevin De Bruyne se iskazao kad je bilo važno, a Joško Gvardiol bio je ključ na oba kraja terena, piše Daily Mail.

– Postigao je prvi pogodak, a na drugom kraju terena zaustavio loptu na liniji i tako spriječio Wooda da izjednači, opisao ga je portal 90min uz ocjenu 8/10.

Inače, hrvatskom braniču bio je ovo treći gol u zadnjih pet utakmica za City odigranih u travnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.