Englezi odgodili put u Belgiju na finale Davis Cupa

epa04978076 Andy Murray of Britain in action against John Isner of the USA during their match in the Shanghai Masters tennis tournament at the Qi Zhong Tennis Center in Shanghai, China, 15 October 2015. EPA/ROLEX DELA PENA

Teniska reprezentacija Velike Britanije odgodila je put u Belgiju na finale Davis Cupa zbog straha od terorističkih napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale Davis Cupa trebalo bi se igrati od 27. do 29. studenoga u Gentu koji je 50 kilometara udaljen od Bruxellesa.

Nagađa se kako će Britanci predvođeni Andyjem Murrayom ipak u ponedjeljak krenuti na put u Belgiju. To će biti prvo finale za Britance nakon 37 godina, dok je Belgija izborila prvo finale u povijesti Davis Cupa.

Međunarodna teniska federacija je objavila kako je “zabrinuta zbog činjenice da je Belgija podigla nivo uzbune u Bruxellesu na najviši, četvrti nivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.