Murray: “Svi su bili šokirani zbog Novaka, nadam se da je dobro”

Foto: fah

Britanski tenisač Andy Murray izrazio je zabrinutost za Novaka Đokovića te rekao da su ostali igrači bili šokirani kada su čuli što se dogodilo, a okolnosti oko slučaja prvog tenisača svijeta u Australiji nisu dobri za tenis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da su svi bili šokirani. Nadam se da je Novak dobro, uvijek sam imao dobar odnos s njim i nadam se da je dobro, rekao je Murray za lokalne medije u Australiji.

Đoković se ne priprema za prvi Grand Slam sezone, već je zatvoren u hotelu za tražitelje azila. Tenisač pokušava osporiti odluku o odbijanju njegove vize nakon što mu je onemogućen ulazak u zemlju po dolasku u zračnu luku u Melbourneu u četvrtak rano ujutro.

– Ovo nije dobro za tenis i sve uključene, dodao je Murray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saslušanje na sudu kreće u ponoć po srednjoeuropskom vremenu, a konačna odluka očekuje se rano ujutro.

– Moramo pričekati što se točno dogodilo prije dodatnih komentara jer ne bi bilo pošteno sad nešto govoriti. To bi bila spekulacija, ustvrdio je Murray, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.