Mučenje Tottenhama protiv trećeligaša, Vlašić igrao i prošao

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić bio je u udarnoj momčadi West Hama koji je u 3. kolu engleskog FA kupa pobijedio Leeds na domaćem terenu 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak u ovom dvoboju premierligaša postigao je Lanzini u 34. minuti i sve do sudačke nadoknade trajala je neizvjesnost koja je isparila golom Bowena u 93. minuti za 2-0 West Hama. Vlašić je igrao do 88. minute.

Tottenham se mučio protiv trećeligaša Morecambea na domaćem terenu. Pobijedio je 3-1 iako su gosti vodili pogotkom O’Connora i Tottenham je imao zaostatak sve do 74. minute kada je izjednačio Winks.

Liverpool je na domaćem terenu svladao Shrewsbury 4-1 iako je početni sastav Liverpoola bio prepun juniora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz dva gola Podencea i jedan Semeda Wolverhampton je nadjačao Sheffield United s 3-0, a dalje ide i Luton koji je s 4-0 svladao četvrtoligaša Harrogate. Hrvatski reprezentativni vratar Simon Sluga ostao je na klupi za pričuve Lutona tijekom cijele utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.