Englezi razočarani najavljuju: ‘Za dvije godine je finale EURA na Wembleyu i to je sada naš cilj – napraviti korak više’

Foto: fah

Izjave nakon dvoboja Belgija – Engleska (2-0):

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijski igrač Youri Tielemans:

“Potvrdili smo da smo klasa, iako smo se nadali da možemo i dalje dogurati. Belgija je sjajna momčad i sada tek želimo za dvije godine igrati finale EURA. Moja prognoza za nedjelju? Ja sam član Monaca i navijat ću i za Sidibea, Lemara, ali i za Subašića. Igram za Monaco i navijat ću za Francusku, ali Hrvatska je jako dobra momčad. Neka pobijedi bolji”.

Belgijski kapetan Vincent Kompany:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlazimo sa prvenstva kao pobjednici. Bronca je naš najveći uspjeh i jedva čekam povratak u Belgiju. Moramo se zahvaliti našim navijačima na podršci koju su nam pružali”.

Kapetan Engleske Harry Kane:

“Stvarno je bilo teško ući u ovu utakmicu samo dva dana nakon 120-minutne borbe s Hrvatima. Nismo bili odmorni i zato smo loše ušli u susret. U drugom poluvremenu smo odigrali sjajno i trebali smo izjednačiti, ali nas je presjekao drugi gol Belgijanaca. Naravno da smo razočarani, ako mene pitate, ja sam došao ovdje po naslov svjetskog prvaka, tako da nas polufinale ne zadovoljava. No, za dvije godine je finale EURA na Wembleyu i to je sada naš cilj – napraviti korak više”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.