Englezi se namučili sa Švicarcima, remi Belgije

epa09851447 England's defender Kyle Walker-Peters (L) fights for the ball against Switzerland's midfielder Ruben Vargas during the International friendly soccer match between England and Switzerland at the Wembley Stadium in London, England, 26 March 2022. EPA/GEORGIOS KEFALAS

Engleski nogometaši pobijedili su u pripremnom susretu na Wembleyu Švicarsku s 2-1, dok je sljedeći protivnik Hrvatske u Dohi, Bugarska, izgubila od Katara s 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do pobjede su Englezi došli preokretom nakon što je Embolo u 22. minuti na dodavanje Shaqirija doveo Švicarce u vodstvo. U nadoknadi prvog dijela poravnao je Luke Shaw, da bi u 78. minuti Harry Kane iz jedanaesterca donio pobjedu Gordom Albionu.Domaćin SP-a Katar je u Dohi poveo golom Atifa iz penala u 27. minuti, a za Bugare je izjednačio Despodov (60). Azijcima je trijumf donio Khoukhija u 75. minuti. Hrvatska s Bugarskom igra u utorak.

epa09851430 A sign with a lettering reading ‘Peace’ and the colors of the Ukranian flag is seen in the stands ahead of the International friendly soccer match England vs Switzerland at Wembley Stadium, London, Britain, 26 March 2022. EPA/ANDY RAIN

Bez Kevina de Bruynea Belgija je odigrala 2-2 kod Irske u Dublinu. Belgijanci nisu uspjeli pobijediti iako su dvaput vodili golovima Michyja Batshuayija (12) i Hansa Vanakena (58), uporni Irci su izbjegli poraz golovima Chiedozieja Ogbenea (36) i Alana Brownea (85).Belgijanci u utorak igraju protiv Burkine Faso.

U Tampereu su Finska i Island odigrali 1-1. Domaći su poveli preko Pukkija (12), a za Island je izjednačio Birkir Bjarnason (38).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bahreinu je Bjelorusija s 3-0 svladala Indiju, koju vodi Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.