Englezi smatraju da je Modrić pretjerao s izjavama: ‘Njegove su pritužbe nepravedne i nepotrebne’

Foto: fah

Luka Modrić, kao i neki drugi igrači, nakon pobjede protiv Engleske odgovorili su na podcjenjivanja Engleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pričali su da smo umorni, da su oni bolji od nas. Sve ste vidjeli”, rekao je Modrić i odgovorio na optužbe da su Hrvati kao živi mrtvaci. No, Englezi se sada bune i misle da je hrvatski kapetan pretjerao.

“Njegove su pritužbe nepravedne i nepotrebne. Southgate je stvorio suprotan stav kod igrača. Oni su se uzorno ponašali, daleko od nekih primadona iz prošlosti”, piše novinar portala Goal.com Liam Happe.

“Možda se Modrić uvrijedio pozivima da Southgate i njegova momčad postanu vitezovi ako osvoje SP, ili možda planovima našeg saveza da počnu pripremati pobjedničku paradu ako pobijede Hrvatsku. To nije bilo zlobno”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nekim engleskim medijima pojavile su se izjave da je Modrić pretjerao i pitaju se hoće li tako reagirati i nakon finala jer se već sad takve priče o hrvatskom umoru pojavljuju i u francuskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.