Policajac koji je Daliću dao poseban poklon: ‘Sjetio sam se kako je Ćiro dobio kapu, pa sam pomislio… zašto ne bi i ja dao svoju’

Foto: fah

Policajac Policijske uprave Opatija Damir Ribarić je izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću dao svoju kapu za sreću na pripremama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

“Dok sam bio u Opatiji, jedan policajac je radio u osiguranju. Skinuo je kapu s glave i darovao mi. I rekao je: “Kad je Ćiro u Francuskoj imao kapu, evo i vama kapa policajca”. Ne znam kako se čovjek zove i nisam ga ozbiljno shvatio, ipak nisam ja šoumen, ali kapa je kod mene… Neka se gospodin javi da mu poklonim dres” kazao je u četvrtak za 24 sata izbornik Zlatko Dalić.

Oglasio se i policajac.

Foto: fah

“Mene je zapala ta privilegija da tu večer, kad su nogometaši dolazili na krčki aerodrom, budem počašćen što ih mogu pratiti do hotela u Opatiji. S većinom sam se nogometaša fotografirao i kad je krenula pratnja prošlo mi je kroz glavu da se nisam fotografirao s izbornikom Dalićem. Dok smo putovali do Opatije pomislio sam zašto mu ne bih poklonio kapu, jer sam se sjetio godine 1998. kada sam bio s akademijom na obuci na Platku. Tamo smo gledali dvije utakmice tadašnjeg prvenstva. Sjetio sam se kako je Ćiro dobio kapu i pa sam odlučio Daliću kapu dati ja. Izgleda da je to bio recept za uspjeh… šalim se, oni su zaslužni, ali tako se poklopilo”, rekao je policajac Ribarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.